De kracht van een stille business (een business zonder sociale media en met gevoelige vrouwen als klant)

Wat als je geen of amper reactie krijgt op je sociale media berichten? Het kan je het idee geven dat je iets fout doet en dat niemand interessant vindt wat je te zeggen hebt. Waardoor je in je hoofd schiet, aan jezelf begint te twijfelen en jezelf gaat vergelijken met anderen. Het verliezen van zelfvertrouwen, de overvloed aan externe prikkels en de vergelijking met anderen kunnen ervoor zorgen dat we het contact met onszelf en onze intuïtie verliezen en onze creatieve flow kwijt geraken.

We denken dat het probleem bij onszelf ligt en dat we moeten werken aan onszelf en onze zichtbaarheid. Niks is minder waar

We denken dat we iets moeten doen aan onze online zichtbaarheid. Dat we moeten leren onszelf te uiten op platvormen zoals Instagram en Facebook. Dat we moeten leren op video te staan.

Maar niks is minder waar.

Een tijdje geleden heb ik beslist om weg te gaan van sociale media en dat is tot hiertoe de beste beslissing die ik gemaakt heb.

Ik heb geleerd dat

  • sociale media gevoelige, introverte vrouwen weghaalt van hun intuïtie

  • de kans groot is dat jouw klanten ook gevoelige, introverte vrouwen zijn die zich niet blootgeven op sociale media (en dus amper openlijk reageren op berichten)

We hebben afgelopen jaren geleerd om onszelf bloot te geven. Om onszelf open te stellen op sociale media. Want dit is hoe het werkt. We moeten toegankelijk zijn. Kwetsbaar zijn. Dit is hoe we aan klanten komen. En velen denken dat er geen andere weg mogelijk is om hun business te promoten. Of dat sociale media de enige succesvolle is.

Gevoelige, introverte vrouwen houden van een stille aanpak. Net als hun ideale klanten

Een aanpak waarbij jij niet op sociale media bent. Je leven offline leeft. Zonder dat anderen daar inkijk in hebben. Geen 1001 prikkels van buitenaf. Waardoor jij in je eigen energie zit en goed naar je intuïtie kan luisteren. Dit is onze vrouwelijke natuur. Dit is hoe het beste in ons naar boven komt.

Jouw ideale klanten vinden hierbij aansluiting. Zij zijn net zoals jij. Gevoelig en introvert. En zijn op zoek naar rolmodellen die bevestigen en leven wat hun eigen intuïtie zegt. Daarnaast is de kans groot dat jouw ideale klanten een (stil) verlangen hebben om niet langer op sociale media aanwezig te zijn.

Een stille business is een vrouwelijke business

Er wordt de laatste jaren al heel wat gesproken over een intuïtieve business. Toch geloof ik dat dit moeilijk samen gaat met constante activiteit en aanwezigheid op sociale media.

Een stille business is een business waarbij jij zelf vanuit stilte leeft en werkt (dit is zeker niet hetzelfde als passiviteit of inactiviteit) en ook jouw klanten een stille aanpak verkiezen. Vanuit stilte leven en werken is leven en werken vanuit je vrouwelijke essentie. Vanuit overgave en vanuit een sterke connectie met jezelf en je intuïtie. Zonder constante externe prikkels.

Het is jezelf toestaan om vanuit stilte te leven en te werken

Om niet constant in verbinding te moeten staan met anderen. Om in je eigen bubbel te zijn. Je eigen dingen te doen. En ja, je kan op deze manier een business runnen. Om de dingen anders aan te pakken dan de meesten uit je omgeving. Om trouw te zijn aan je intuïtie

Ellen



Hier verder mee aan de slag gaan?

Dat kan via 1 op 1 mentoring. 1 op 1 mentoring gebeurt online en is specifiek voor vrouwen in een langdurige relatie die hun unieke levensweg en spiritueel proces willen volgen en tegelijkertijd de intentie hebben om in de relatie te blijven. Die balans willen vinden tussen enerzijds voor zichzelf en hun intuïtie kiezen en anderzijds voor de relatie kiezen. Die intuïtief voelen dat het de bedoeling is om in de relatie te blijven en verder te groeien naar een volgende fase in de relatie.

Tijdens 1 op 1 gesprekken word je begeleid doorheen verschillende processen (emotionele maturiteit, vrouwelijke belichaming, vrouwelijke communicatie, polariteit, je zielsmissie leven) We kijken samen naar wat zich in het moment aandient en aandacht vraagt. De focus ligt voornamelijk op zelfheling & relaties. Indien je dit wenst, kan ook het business gedeelte aan bod komen. Dit gaat specifiek om een vrouwelijke business zonder sociale media.

Er zijn verschillende 1 op 1 mentoring mogelijkheden. Doorgaans is de structuur als volgt:

  1. Wekelijks of tweewekelijkse calls (1u, online) afhankelijk van je behoefte

  2. Je kan tussendoor vragen stellen via e-mail

  3. Een Human design reading door een Human design expert

Je kan vrijblijvende kennismaken om te kijken of deze 1 op 1 mentoring iets voor jou is. Dit is een online gesprek van +/- 30, 45 min
Tijdens dit gesprek bekijken we samen jouw vraag.

Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen door op de link hieronder te klikken. Je komt dan terecht op het contactformulier en kan via deze weg een aanvraag doen. Je kan ook een mail sturen naar dhondtel@gmail.com



Previous
Previous

Als koppel een business of ander project leiden; zielsconnectie & co creatie als levenspartners

Next
Next

Een Air bnb business als koppel