Als koppel een business of ander project leiden; zielsconnectie & co creatie als levenspartners

Zoals ik eerder schreef was het altijd mijn droom om terug samen te werken als koppel. Mijn man en ik hebben elkaar 14 jaar geleden leren kennen op het werk en ik vond het altijd heel leuk om met hem samen te werken.

Ondertussen leiden we samen een business en verhuren we Boutique Villa Olivia in Zuid-Kreta. Deze markt is compleet nieuw voor ons. We hadden geen enkele ervaring. Het ongelooflijke is dat voor 2024 Boutique Villa Olivia helemaal vol geboekt is. Iets waar we nog elke dag versteld van staan.

Alles is puur organisch gegroeid. De upgrade van het huis, de keuze om te verhuren, de connecties ter plaatse, de marketing,… We kregen een idee, een ingeving en deden er iets mee. Zo is het ontstaan. Aan dit hele project is niks geforceerd. We geloven dat het succes van Boutique Villa Olivia hiervan een gevolg is.

Het grappige is dat ik echt nooit had gedacht dat we via deze weg terug zouden samenwerken. Ik dacht altijd dat het via mijn coaching bedrijf zou zijn. Het huis in Kreta was puur voor onszelf en ons gezin. Nooit met het idee er iets zakelijk van te maken.

Ik geloof dat dit het resultaat is van het individuele innerlijk werk dat we afgelopen jaren gedaan hebben

We hebben heel wat gezaaid. We zijn door uitdagende tijden gegaan. En nu zijn we volop aan het oogsten. Het is een absolute verrassing en heel mooi meegenomen. Iets wat we allebei nooit verwacht hadden.

Onlangs las ik iets wat voor mij als heel kloppend aanvoelde. Namelijk dat

Dit is de ultieme fase van het huwelijk; zielsconnectie en co-creatie als levenspartners

Door het individuele innerlijk werk en de vele uitdagingen die je samen overwonnen hebt, sta je nu samen. Je gaat als levenspartners door het leven. Als een team. Dit gaat vaak samen met het verlangen om samen een project aan te gaan. (bv een business of een ander project)

3 Fasen waar ik mijn klanten doorheen begeleid om tot zielsconnectie en co creatie te komen;

1.Emotionele maturiteit

Willen we tot een zielsconnectie met hem komen, moeten we eerst een diepe connectie met onszelf creëren. Dit doen we door te leren voelen. Door alles wat in ons naar boven komt te herkennen, te accepteren en lief te hebben zodat het op die manier kan getransformeerd worden. Er hoeft helemaal niks “verbeterd” te worden aan jou. We zullen de moed moeten hebben om wat naar boven komt in zijn nabijheid in onszelf te voelen. De energie in onszelf en ons eigen lichaam houden. Dit vraagt dat we emoties leren voelen op een manier waardoor we onszelf niet verliezen. Dit is een individuele job. Hier kunnen heel wat intense emoties van twijfel (over de relatie), eenzaamheid en angst (gezin verliezen) vrijkomen. De bedoeling is dat je niks uit de weg gaat. Hier creëer je een uiterst belangrijk fundament.

Het vrijkomen en toelaten van deze intense emoties kondigt meestal het einde van de trauma connectie aan en het begin van de zielsconnectie

De bedoeling is dat we hier geloof, kracht en moed versterken. Dit als belangrijk fundament voor onze relatie straks. En uiteraard ook voor onszelf en eigen leven.

2. Vrouwelijke belichaming

Emotionele maturiteit ligt aan de basis van deze vrouwelijke belichaming. Het gaat om het belichamen en uitstralen van vrouwelijke energie. Je reageert ondertussen minder vanuit je pijnlichaam en kan goed in je lichaam zijn. Het minder reactief reageren en het in je eigen energie en lichaam kunnen zijn versterkt je vrouwelijke uitstraling. Doordat jij meer en meer terugkeert naar je oorspronkelijke, vrouwelijke energie activeer je bij hem zijn oorspronkelijke, mannelijke energie waardoor straks ook meer aantrekking tussen jullie ontstaat.

Door de emotionele maturiteit die je ondertussen opgebouwd hebt, creëer je innerlijke kracht en zelfvertrouwen (dit staat compleet los van externe prestaties of factoren en dit is waar ware vrouwelijke kracht om gaat) En van hieruit ontstaat een natuurlijke beweging om meer met hem te gaan delen. Het opbouwen van emotionele maturiteit is een individuele weg en meestal trek je je terug in een cocoon om jezelf te beschermen maar hier ga je dus meer en meer met hem gaan delen. Door je innerlijke kracht en zelfvertrouwen ben je minder bang om gekwetst te worden door hem of kan je in ieder geval beter om met zijn mogelijke reacties (of uitblijven van reactie)

3. Vrouwelijke communicatie

Je begint nu meer en meer te delen met hem. Dit is een natuurlijk proces. Je voelt je veiliger in jezelf. Je uit je emoties. Zowel positieve als negatieve. Hier is het belangrijk te weten wat emoties eigenlijk zijn. En wat je eigenlijk écht voelt. (meestal wat dieper dan wat het op het 1e zicht lijkt) Door het uiten van de positieve emoties (dankbaarheid, trots zijn, blij zijn,…) versterk je zijn leiderschap. Je eert hem als man en je kan hem geen groter plezier doen. Daarnaast pikt hij dit meteen op en zal hij meer doen van dat. Van nature wil een man een vrouw gelukkig maken.

Daarnaast uit je ook “negatieve” emoties. Zo weet hij waar hij beter moet doen.

Het uiten van emoties is het uiten van onze ziel. Dit is wat ons krachtig maakt. Wat ons gelukkig maakt. Wat ons laat stralen. En wat voor connectie zorgt. Dit doen we dus in eerste instantie voor onszelf. In tweede instantie voor hem en de relatie.

Enerzijds uiten we emoties. Anderzijds uiten we verlangens.

Onze diepe verlangens. Onze dromen. Het is belangrijk dit vanuit zelfvertrouwen en kracht te uiten en ZONDER enige attachment. Hier ligt een grote oefening. Te vertrouwen dat het universum zijn werk zal doen. Voor jullie allebei.

Door deze nieuwe dynamiek en het feit dat jij jezelf uit en kwetsbaar opstelt en hem daarbij waardeert en ruimte geeft om “fouten” te maken, zal hij zich steeds veiliger voelen bij jou en ook meer intieme dingen beginnen delen. Dit is waar de connectie steeds sterker wordt. Jij wordt nu zijn muze.

Hij laat zich nu zelfs leiden door jouw intuïtie en doet meer en meer beroep op jou en je intuïtie om beslissingen te maken voor zichzelf en voor jullie gezin.

Jullie zijn nu een team en gaan als levenspartners door het leven. Hier kan het verlangen ontstaan om samen een project te leiden. Het kan ook zijn dat dit verlangen al langer bestond en nu concreter wordt.

Ellen



Hier verder mee aan de slag gaan?

Dat kan via 1 op 1 mentoring. 1 op 1 mentoring gebeurt online en is specifiek voor vrouwen in een langdurige relatie die hun unieke levensweg en spiritueel proces willen volgen en tegelijkertijd de intentie hebben om in de relatie te blijven. Die balans willen vinden tussen enerzijds voor zichzelf en hun intuïtie kiezen en anderzijds voor de relatie kiezen. Die intuïtief voelen dat het de bedoeling is om in de relatie te blijven en verder te groeien naar een volgende fase in de relatie.

Tijdens 1 op 1 gesprekken word je begeleid doorheen verschillende processen (emotionele maturiteit, vrouwelijke belichaming, vrouwelijke communicatie, polariteit, je zielsmissie leven) We kijken samen naar wat zich in het moment aandient en aandacht vraagt. De focus ligt voornamelijk op zelfheling & relaties. Indien je dit wenst, kan ook het business gedeelte aan bod komen. Dit gaat specifiek om een vrouwelijke business zonder sociale media.

Er zijn verschillende 1 op 1 mentoring mogelijkheden. Doorgaans is de structuur als volgt:

  1. Wekelijks of tweewekelijkse calls (1u, online) afhankelijk van je behoefte

  2. Je kan tussendoor vragen stellen via e-mail

  3. Een Human design reading door een Human design expert

Je kan vrijblijvende kennismaken om te kijken of deze 1 op 1 mentoring iets voor jou is. Dit is een online gesprek van +/- 30, 45 min
Tijdens dit gesprek bekijken we samen jouw vraag.

Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen door op de link hieronder te klikken. Je komt dan terecht op het contactformulier en kan via deze weg een aanvraag doen. Je kan ook een mail sturen naar dhondtel@gmail.com

Previous
Previous

Wat het betekent om vrouwelijke energie te belichamen in de relatie (en hoe dit de weg is tot zielsconnectie)

Next
Next

De kracht van een stille business (een business zonder sociale media en met gevoelige vrouwen als klant)