Ik wou altijd al 

Zelf iets in de wereld zetten

En er zijn voor 

Delphine & Dominique

Mijn verhaal 

Al als een klein meisje was ik een dromer. Uren alleen op mijn kamer. Dagboeken vol schrijven, zelf choreografieën bedenken en dansen voor de spiegel alsof mijn leven er vanaf hing. Ik vond het fantastisch om op een podium te staan. Om een publiek te hebben. 

Tijdens mijn 9 to 5 carrière wist ik diep vanbinnen al dat dit het niet zou worden. Ik kreeg mooie kansen en kon snel doorgroeien maar toch was ik mijn job om de 2 jaar beu en wou ik telkens meer. Meer verdienen, meer uitdaging, meer vrijheid... Tot ik vast liep. 

 

Ik had "alles" om gelukkig te zijn en aan de buitenkant leek dit ook zo maar dit was allesbehalve het geval. 

Het werd tijd te doen wat ik zelf wou en niet meer wat ik dacht dat anderen van me verwachtten

Ik ontmoette mijn grote liefde Corry en zijn dochter Delphine en stopte na 12 jaar mijn 9 to 5 carrière. Ik wist dat ik een eigen bedrijf wou oprichten maar had werkelijk geen idee hoe of wat. 

Er was slechts één ding dat ik wou.

VRIJHEID

Zelf iets in de wereld zetten én er zijn voor Delphine en Dominique.

Maar wat gebeurt er als je de dingen voor de eerste keer anders gaat doen dan je gewend bent? Say hello to al je angsten en belemmerende overtuigingen. Mijn wereld werd op zijn kop gezet.

Ik startte een paar keer mijn eigen bedrijf maar werd overheerst door twijfels en onzekerheid waardoor ik meestal niet verder geraakte dan een mooie website. 

Corry en ik kregen een zoon Dominique. En dat is hoe ik mezelf terugvond. In de rol als mama. Ik hoefde geen half jaar naar een ashram in India te gaan. Mijn grootste guru's bevonden zich vlak onder mijn neus. Delphine & Dominique

Ik leerde om van binnen naar buiten te leven en niet meer van buiten naar binnen 

Hoe waardevol ik de rol als mama ook vond, toch voelde ik een sterke behoefte om mijn eigen dromen na te jagen. Om mijn eigen project in de wereld te zetten. Het was tijd om op te staan en terug mijn podium in te nemen. 

Ik wist dat ik een keuze had. Blijven doen waarmee ik bezig was of 100 % gaan en staan voor wat ik écht wou. Mijn eigen leerproces delen met andere vrouwen en door al mijn angsten gaan.

En ik ging voor het tweede.

Ik deel mijn verhaal met jou zodat je weet wat er mogelijk is voor jou. Laat me jou inspireren en aanzetten om er 100 % voor te gaan. Ga voor het leven van je dromen. 

Voor jezelf, de wereld en JE KINDEREN.

Ellen

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Heb je een vraag? Laat het me hier weten.

Ellen D'hondt -info@ellendhondt.com